nieuws

Nieuwsbrief nummer 2 >

De Andere Kant

Auditorium Museum Henriette Polak, ’s Gravenhof 4 in Zutphen.
Opening om 15.30 uur, inloop vanaf 15.15 uur.

De afgelopen twee jaren werkten Fennanda en Wilma Eleveld aan een bijzonder vormgegeven boek. In beelden, dialogen en poëzie belichten zij – als beeldend kunstenaar en dichter – hun tweeling-zijn. Het boek, dat in het najaar verscheen, is een poëtisch onderzoek: het verlangen naar ‘wij’ en het zien van ‘ik en jij’ in de dynamiek tussen mensen in het algemeen en tweelingen in het bijzonder. 

Van 22 februari tot en met 4 april zijn de collages en de gedichten uit het boek te bezichtigen in het auditorium van Museum Henriette Polak.

De expositie wordt vrijdagmiddag 24 februari geopend met een voordracht door Fennanda en Wilma en een bijdrage van zangeres, schrijver, stemacteur en muzikant Danique Carmen Kivit. Zij treedt solo op als spoken word artiest en probeert met ieder optreden in te spelen op haar omgeving.

U bent van harte welkom!

RSVP – We verzoeken u vriendelijk om uiterlijk 20 februari aan te geven of wij mogen rekenen op uw komst.
Graag een mail naar aanmeldingen@museazutphen.nl met vermelding ‘Opening De Andere Kant’.

Het boek ‘De andere kant’ (vormgegeven door Manja van der Storm) is te koop in de museumwinkel en verschillende boekhandels in Zutphen.
Het boek is ook te koop bij Boekhandel Laan in Castricum. Wilt u het boek rechtstreeks via deze site bestellen? Zend een e-mail, ‘Bestelling De andere kant’ met naam en adres aan: fennanda.eleveld@ziggo.nl en maak vervolgens € 25,-  (inclusief 5 euro verzendkosten) over op IBAN: NL46 INGB 0002942851 t.n.v. van F. Eleveld, Castricum onder vermelding van: De Andere Kant.

5 maart – 30 april 2023 doe ik met de tree of kindness mee met de tentoonstelling Hokjes en heilige huisjes in KCB